SMART SOS БЕЗЖИЧЕН ЧАСОВНИК И АЛАРМА
SMART SOS БЕЗЖИЧЕН ЧАСОВНИК И АЛАРМА
100,00 лв.

SMART SOS БЕЗЖИЧЕН ЧАСОВНИК И АЛАРМА

Модел
Наличност
GK-GETHM-0001
В наличност
100,00 лв.
Hurry! Only 2 left in stock!
Бърза поръчка
Payment

Smart SOS е иновативно устройство от GET, което служи за SOS аларма, която можете да настройвате и за безжичен моточасовник. Устройството разполага с вътрешен акселерометър, който разпознава че мотоциклетът е паднал и изпраща SOS известие с GPS местоположението до избраните от вас контакти чрез e-mail или SMS, благодарение на безплатно приложение, достъпно както за iOS, така и за Android.

Smart SOS позволява да се записват персонализирани сервизни интервали, за да се поддържа моторът на най-високо ниво на ефективност и производителност; и също така проследява общите часове и отделни интервали (до 1000 часа, с възможност за нулиране на отделните интервали).

Снабден със сменяема батерия CR2032, Smart SOS може да бъде инсталиран без нужда от кабели или сензори и е устойчив на вода и мръсотия.

SMART - работи чрез безплатно приложение за устройства с iOS и Android.

SAFE - изпраща известие до избрани от вас контакти в случай на падане чрез e-mail или sms.

PROACTIVE - разполагате с активни 9 стандартни аларми, напомнящи за обслужване на мотоциклета. Те могат да бъдат изцяло заменени с 10 такива, създадени от вас.

ТОЧЕН - записва общия брой часове работа на двигателя и отделни интервали.

БЕЗЖИЧЕН - устройството работи на вибрационен принцип и няма нужда от кабели и сензори при инсталиране.

УСТОЙЧИВ - IP67 устойчив на вода; устойчив на прах и мръсотия;

ДЪЛЪГ ЖИВОТ - устройството се захранва чрез CR2032 батерия, която може да заменяте.

Процедурата по инсталиране е изключетелно лесна, а SMART SOS устройството на GET изключително ефективно и функционално - ВИЖ МУЛТИМЕДИЯ.

Инсталирайте устройството на мотоциклета, изтеглете приложението за мобилно устройство, свържете двете устройства посредством Bluetooth, създайте си профил и регистрирайте вашия мотоциклет.
Оттук нататък може да настройте:

- SOS аларма в случай на падане като изберете кои контакти да бъдат уведомени и да получат вашето GPS местоположение;

- SOS аларма за навременно обслужване на мотоциклета - използвате 9 стандартни аларми за проследване, които може да включвате или изключвате, както и да ги нулирате(reset) и замените с 10 нови създадени от вас;

- моточасовник - SMART SOS се включва автоматично с включване на двигателя. В приложението виждате общия брой часове работа на двигателя и отделни интервали. Отделните интервали могат да бъдат нулирани.

Към момента GET SMART SOS е не съвместим с:

Huawei Mate 10 lite

Huawei P9 Lite

Huawei P8

Huawei P20 Lite