ЗАДНА ГУМА SPORTEC M9 RR 180/55 ZR 17 M/C TL (73W)
ЗАДНА ГУМА SPORTEC M9 RR 180/55 ZR 17 M/C TL (73W)
395,00 лв.

ЗАДНА ГУМА SPORTEC M9 RR 180/55 ZR 17 M/C TL (73W)

Модел
Наличност
3617100
В наличност
395,00 лв.
Hurry! Only 1 left in stock!
Бърза поръчка
Payment

DOT:  03/23

От Metzeler презентират новата SPORTEC™ M9 RR: Ride the Unexpected като Supersport гума  за ежедневието, която да осигури още повече удоволствие при каране като поеме всичко, което не очаквате - било то промяна при настилката или метеорологичните условия. 

Предназначението на гумите за всекидневна употреба налага те да бъдат изключително гъвкави в представянето си предвид променливите условия на каране. 


М9 RR е съзадена за мотоциклетисти, предимно собственици на supersport или  naked мотоциклети, със спортен стил на каране и които същевременно използват моторите си ежедневно и при всякакви условия - от градската джунгла до дългите уикенд пътувания; за тези които търсят най-доброто от карането, а именно страхотно изживяване и спортно представяне дори и на мокра настилка; каращите основно на пътя, но и отворени за идеята да покарат на писта.

Определено една от най-добрите гуми в сегмента в момента.

SPORTEC™ M9 RR идва като последваща стъпка на предшествика си  Sportec M7 RR.

Всичко най-добро от M7 RR, допълнено от най-новите технологични постижения от научноизследователската дейност на немската марка.

Името на серията Sportec е определящо за нея като спортни гуми за всекидневна употреба, гарантиращи страхотно изживяване при каране, сигурност и гъвкавост.

RR е съкращение от Road Racing, което пряко свързваме със състезанията Isle of Man TT, където последното бе спечелено от Dean Harrison с Metzeler.


Изключителна маневреност - дължи се на иновативната по- здрава и по-силна структура на гумата. 


Бързо загряване и впечатляващо представяне на мокра настилка и при дъжд - дължи се на разработен иновативен процес при създаване сместа за гумите и използването на ултра фина silica за всяка една от тях.

Изключително сцепление още при стъпване на асфалта. SPORTEC™ M9 RR са с оптимално сцепление и при ниска температура. 

Supersport дизайн на каналчетата по гумата, оптимизиран да дренира водата. Тясната гладка част в центъра на гумата измества водата към надлъжните каналчета, а те от своя страна осигуряват отлична стабилност при висока скорост и влошени пътните условия.

Отлично сцепление - и предната и задна M9 RR са двукомпонентни гуми. Използвана е по-мека смес за страничната част за по-добро сцепление в завоите. 

Усещане за стабилност на правите и увереност при пълен наклон. Централните канали осигуряват стабилност при изправена позиция. Странично разположените канали увеличават максимално сцеплението за безупречна обратна връзка в завоите. Гладките и меки крайни ръбове  ви дават допълнителна увереност при пълен наклон.


Максимум представяне през целия живот на гумата


Съвършен термичен баланс - използването изцяло на silica за сместа на M9 RR предотвратява вероятността от прегравяне и оптимизира устойчивостта на износванена гумата, така че да получавате максимума от нея по продължение на целия й живот.